Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

1οι Περιφερειακοί Αγώνες Ιππασίας Αιγαίου


Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων οργανώνει τους Πρώτους Περιφερειακούς Αγώνες Ιππασίας Αιγαίου τo Σάββατο 27 Μαρτίου και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010 στα Λειβάδια της Σύρου. Για πρώτη φορά στη Σύρο το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας και Υπερπήδησης Εμποδίων καθώς και να εξοικειωθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Μετά το πέρας των Αγώνων θα διεξαχθούν Ιππικά Παιχνίδια με την συμμετοχή των θεατών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κυκλάδων τον καθιστούν πρότυπο στον χώρο αυτό και μοναδικό στις Κυκλάδες. Οι Αγώνες αυτοί γίνονται σε συνεργασία με τον Ιππικό Όμιλο της Ρόδου «Ο Κάδμος».

Ο Ιππικός Όμιλος Κυκλάδων δεν θα μπορούσε να υλοποιήσει τους Πρώτους Περιφερειακούς Αγώνες Ιππασίας Αιγαίου χωρίς την θερμή υποστήριξη των χορηγών μας οι οποίοι συνέβαλαν αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση τους. Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κα Ζαφειρία Λαυρεντιάδου η οποία αγκάλιασε την πρωτοβουλία μας και συντέλεσε με την αμέριστη συμπαράστασή της στην υλοποίησή των ιππικών αγώνων στον όμιλό μας. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους υποστηρικτές μας που επιθυμούν να κρατήσουν την ανωνυμία τους οι οποίοι στήριξαν ενεργά την προσπάθειά μας να οργανώσουμε τους Πρώτους Περιφερειακούς Αγώνες Ιππασίας Αιγαίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Πρώτων Περιφερειακών Αγώνων Ιππασίας Αιγαίου έχει ως εξής:

Οι κατηγορίες της Ιππικής Δεξιοτεχνίας είναι:

- Τεστ Licence

- Τεστ Αρχάριων (Ε)

- Τεστ Children Preliminary Competition (Α3)

Οι κατηγορίες Υπερπήδησης Εμποδίων είναι:

- Αγώνισμα ύψους 0,60

- Αγώνισμα ύψους 0,80

- Κατηγορία Η ύψους 1,00

Μετά το πέρας των Αγώνων θα διεξαχθούν Ιππικά Παιχνίδια με την συμμετοχή των θεατών.

-Μεγάλοι Χορηγοί

Κα Λαυρεντιάδου από Alapis, την Palm Securities

-Χορηγοί Υποστήριξης

Spazio, Maragos Fashion Group, Σταύρος Κοής Οπτικά, Προοδευτική Σύρου, Βασιλικός, Ευρωπαϊκός Όμιλος Επενδύσεων Ε.Π.Ε, Maistrali Medical, Μ.Ι. Αθυμαρίτης, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Ερατώ, Motopolis, Gaviotis Travel, Sunrise Suites, Σύρα Fresca, Δάσκος Μονώσεις, Maistrali Rent a Car, Ξενών Απόλλωνος, Donna Shoes


-Χορηγοί Επικοινωνίας

Syros Tv, Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση, Photopolis, Κοινή Γνώμη, Ο Λόγος των Κυκλάδων, syrostoday.gr και Primeradio

Δεν υπάρχουν σχόλια: